Facebook annoncering

Kom godt i gang med Facebook

Markedsføring og annoncering på de sociale medier kan være enormt effektivt og indtægtsgivende, men det kræver, at det udføres korrekt, målrettet og professionelt. Der er mange aspekter bag digital markedsføring på de sociale medier, og det er særligt vigtigt, at markedsføringen på Facebook struktureres, så du ikke spilder tid og penge.

Facebook er et oplagt medie at udføre digital markedsføring på, fordi det er her, at brugerne og altså de potentielle kunder i forvejen er. Tidsmæssigt er Facebook også én af de sider, som danskerne bruger allermest tid på ift. månedlig basis.

Samtidig kan annoncering og markedsføring på Facebook være med til at skabe mere trafik til din hjemmeside, som enten kan skabe flere besøgende, opsigt om din virksomhed, få flere til at tilmelde sig dit nyhedsbrev eller skabe salg.

Insæt alt her

Derudover er langt de fleste virksomheder i dag på Facebook, hvorfor du altså kommer bagud i konkurrencen om kunden, hvis du ikke begiver dig professionelt ombord på Facebook.

Og det er her, vi hos Advertime kan rådgive og hjælpe dig med, hvordan du opnår resultater med markedsføring på Facebook. Vi sikrer dig, at din Facebook-side fremstår professionel og indbydende og indeholder kvalitet.

Hos Advertime skræddersyr vi løsningen til dig, der ønsker at gå i kast med Facebook-annoncering. Vi hjælper dig, uanset om du mangler hjælp til det helt rigtige coverbillede eller har brug for den helt store pakke. Vi lytter ærligt og åbent til dine behov, og sammen finder vi frem til den helt optimale løsning for dig.

Det største og mest brugte sociale medie

Hvis du bruger Facebook aktivt i din markedsføring, så er annoncering på Facebook ikke kun en god ide, men en nødvendighed for at nå ud til din målgruppe og opnå dine mål.

Skriv direkte til din målgruppe og opnå resultater

Måske har du allerede gjort dig tanker om at anvende Facebook som led i din digitale markedsføring, og måske har du også allerede udarbejdet en annonce eller to.

Men det kan være svært at finde hoved og hale i Facebooks mange funktioner og muligheder, eller hvordan det overhovedet skal sættes op. For hvad virker, og hvordan?

Det hjælper vi dig med hos Advertime. Så kan du bruge din tid på det, du er god til, og hvor du føler, at du kan gøre en forskel.

Vi er erfarne inden for effektiv markedsføring på Facebook, hvorfor vi hos Advertime kan hjælpe dig godt i gang med din virksomheds markedsføring på Facebook. På den måde bliver din virksomhed set og genkendelig for både eksisterende og nye kunder, og sikrer dig en rød tråd mellem din virksomhed og digitale tilstedeværelse på de sociale medier.

Advertime

Sådan vækster vi din forretning

1

Øget synlighed

Vi hjælper dig med at introducere dine produkter/tjeneste til potentielle kunder, så de ved, at dine ydelser/produkter findes, og hvor det kan købes hos dig.

Synligheden er derfor altafgørende på Facebook sammen med et velorganiseret kvalitetsindhold, der er strategisk planlagt ud fra at vække både nysgerrighed og genklang i hukommelsen blandt brugerne.

2

Målrettet annoncering

Facebook er gode til at indsamle oplysninger om deres brugere, hvilket giver dig muligheden for at tilrettelægge og målrette dine annoncer til bestemte personer eller områder.

Med Advertimes hjælp sikrer du dig, at dine Facebook annoncer er personlige, vedkommende og målrettede til netop din målgruppe. Samtidig sørger vi for, at dine data analyseres korrekt, ligesom vi løbende evaluerer indsatserne, så du får mest valuta for dine markedsføringskroner.

3

Professionelt indhold

For at opnå succesfulde annoncer og opslag på Facebook, er det vigtigt, at både teksten, billeder og videoer er i høj kvalitet. Det gælder om at få Facebook-brugerne til at stoppe op, huske og overbevises af dit budskab.

Det hjælper vi dig med ved at skabe læsevenlige tekster med en professionel grafisk opsætning, så dine opslag på Facebook rammer din målgruppe og vækker interesse hos dem.

Vi hjælper dig derudover med at finde de rette overskrifter, der skiller sig ud og samtidig passer til den grafiske opsætning og sidens indhold. Brugerne gennemskuer hurtigt, hvis dine overskrifter ikke lever op til deres indhold.

Skal vi hjælpe dig i gang med Facebook annoncering?