Om Advertime

baggrundsbillede

Hvem er Advertime?

Advertime er et lille, men stærkt lokalt svendborgensisk marketing-firma, der har eksisteret siden 2017. Vi tilbyder søgemaskineoptimering, email- og Facebook-markedsføring, hjemmeside- og webdesign, og ikke mindst markedsføring i form af videoproduktion.

Med en høj faglighed, nysgerrighed og en lyttende tilgang, hjælper vi lokale virksomheder, der ønsker at placere sig stærkt på den digitale front. På den måde øger vi dit salg, så du kan bruge din tid på det, du er allerbedst til.

Lokalt Ikon

Lokalt

Vi brænder for at gøre en synlig forskel for de lokale virksomheder, butikker og restauranter i det sydfynske område. Det gør vi ved at føre dig hen til succesfuld markedsføring på internettet gennem digitale marketing indsatser.

Vi hjælper din virksomhed med at opnå større synlighed i cyberspace, øge konkurrenceevnen, og i sidste ende skabe de bedste forudsætninger og grundlag for, at nye kunder stiger ombord på din sociale medier og digitale platforme.

Ærligt Ikon

Ærligt

Advertime er et ungt firma, der er etableret i 2017 af Emil Bakic, og har sin daglige gang på Sydfyn. Hos Advertime arbejder vi ud fra et sprog alle kan forstå, hvorfor du hos Advertime kan forvente at få personlig og ærlig rådgivning inden for digital markedsføring.

Gennem tætte dialoger sørger vi for, at vores kunder kommer sikkert med i den hurtigt voksende marketing udvikling. Alt i et tempo som er overskueligt for kunden, både fagligt og økonomisk.

Fleksibelt Ikon

Fleksibelt

Vi arbejder hårdt på at give vores kunder den allerbedste service og det bedste produkt. Det gør vi ved at skræddersy markedsføringen, til hver enkel kundes ønsker og behov. Du kan desuden forvente en service ud over det sædvanlige. Vi er altid til at træffe, især når det gælder – også efter arbejdstid!

Vi mener i Advertime, at succesfuld markedsføring skal være for alle. Dit markedsføring budget skal derfor ikke stå i vejen for din digitale styrke, for hos Advertime får du digital markedsføring til markedets skarpeste pris. Derudover er der naturligvis ingen skjulte gebyrer, ingen uforudsete udgifter eller bindingsperiode.

Ansigterne bag Advertime

Emil

Emil Bakic

Indehaver og ansvarshavende.


Emil er markedsføringsrådgiver, og PBA i international handel og markedsføring. Emil står for marketingarbejdet og er ansvarlig for den daglige drift, hvorfor du får en personlig og vedkommende rådgivning uden misforståelser.

Erol Bakic

Erol Bakic

Ekstern koder og designer

Erol er multimediedesigner og ekstern koder hos Advertime. Erol har kodet hjemmesider siden 2015 og benyttet WordPress som CMS siden 2017. Erol står primært for de tekniske opgaver som kodning, design og grafik.

Følg med på Facebook

© 2017- 2020 Advertime - Alle rettigheder forbeholdes.