Om os

Hvem er Advertime?

Advertime er et lille, men stærkt lokalt svendborgensisk marketing-firma, der har eksisteret siden 2017. Vi tilbyder en bred palette af digital marketingløsninger som eksempelvis SEO, email- og Facebook markedsføring, hjemmeside- og webdesign, og ikke mindst markedsføring i form af foto- og videoproduktion.

Med en høj faglighed, nysgerrighed og en lyttende tilgang, hjælper vi lokale virksomheder, der ønsker at placere sig stærkt på den digitale front. På den måde øger vi dit salg, så du kan bruge din tid på det, du er bedst til.

Vi elsker Sydfyn

Vi brænder for at gøre en synlig forskel for de lokale virksomheder i det sydfynske. Vi ønsker at styrke virksomhedernes digitale synlighed, øge konkurrenceevnen, og i sidste ende skabe de bedste forudsætninger og grundlag for, at nye kunder stiger ombord på dine sociale medier og digitale platforme.

Vi er kreative og med på noderne – vi sørger hver dag for at holde os ajour med nyeste viden så du som kunde får det bedste ud af dine markedsføringskroner.

Lokalt

Vi er hudløs ærlige

Hos Advertime er vi hudløs ærlige med vores rådgivning. Vi er din loyale marketing partner – en marketing partner som du kan betro dig til. Alt i et tempo som er overskueligt for dig, både fagligt og økonomisk.

Gennem tætte dialoger sørger vi for, at du som kunde kommer sikkert med i den hurtigt voksende marketing udvikling. Du vil fra første dag fornemme, at vi snakker i et sprog alle kan forstå, også dig som er måske er nybegynder. Du har måske en begrænset viden indenfor digital markedsføring, hvorfor vi fjerner samtlige fagord, så du forstår processen, og de titlag der udføres.

Advertime

Vi er meget fleksible

Vi arbejder hårdt på at give vores kunder den allerbedste service og det bedste produkt. Det gør vi ved at skræddersy markedsføringen, til hver enkel kundes ønsker og behov. Du kan desuden forvente en service ud over det sædvanlige. Vi er altid til at træffe, især når det gælder – også efter arbejdstid!

Vi mener i Advertime, at succesfuld markedsføring skal være for alle. Dit markedsføring budget skal derfor ikke stå i vejen for din digitale styrke, for hos Advertime får du digital markedsføring til markedets skarpeste pris. Derudover er der naturligvis ingen skjulte gebyrer, ingen uforudsete udgifter eller bindingsperiode.

Advertime

Ansigterne bag Advertime