Hjemmeside

baggrundsbillede

Hvorfor er en hjemmeside en klog investering?

Når en kunde besøger en ny hjemmeside første gang, kan de lynhurtigt afkode, om det er en virksomhed, de har lyst til at handle med. Din hjemmeside er derfor din virksomheds fundament online, og hvorfor ikke skabe de bedste forudsætninger for dig og din virksomhed for at få succes online?

Det gør du med et godt og funktionelt hjemmeside- og webdesign. Så selvom en optimering af din hjemmeside koster et vist beløb, er det en valuta, der kun bliver mere værd.

Hos Advertime er vi eksperter i, hvordan farver, grafikker, billeder og fonte kan bruges til at lave et indbydende og brugervenligt webdesign. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, samtidig med vi ser det fra brugeren og kundens side af. På den måde sikrer vi, at dit nye og optimerede webdesign afspejler din virksomhed, og samtidig skaber vi de bedste forudsætninger for, at du får medvind i den online handelsverden.

Website responsive

4 måder hvor vi i Advertime løfter din virksomhed online

MARKETING

Med udgangspunkt i din virksomhed, branche og produkter, udarbejder vi din nye hjemmeside som matcher til din målgruppe. Vi har derfor en brugerorienteret tilgang, der taler direkte til dem, du ønsker at ramme.

TEKSTFORFATNING

Hos Advertime skaber vi en troværdig hjemmeside med professionelle, skarpe og læsevenlige tekster, som taler direkte til din målgruppe. Vi sikrer, at dine tekster og hjemmeside har en god struktur, så brugerne nemt finder det, de søger.

Responsivt Design

MOBILVENLIGT DESIGN

Med et responsivt design er din hjemmeside flot og funktionel, uanset hvilken enhed, som dine potentielle kunder besøger din side fra. Vi sikrer, at din hjemmesides design virker i praksis, og indbyder til handling fra dine brugeres besøg.

SUPPORT

Vores vedligeholdelse og support dækker alt arbejde på din hjemmeside. På den måde udnytter du din tid mest effektivt, idet det giver dig tid til andre vigtige ting i dit firma – mens vi gør det, vi er specialiserede i.

Din hjemmeside er dit online visitkort

Vælger du en hjemmeside fra Advertime, får du en strategisk velopbygget hjemmeside, der matcher dine værdier og behov og som får dine besøgende til at føle sig trygge, når de skal lægge deres penge hos dig.

Hvad vil det sige, at en hjemmeside er responsiv?

En responsiv hjemmeside er en side, der også er designet til besøg fra smartphones og tablets, frem for at hjemmesiden kun virker og ser godt ud fra en computer. Det betyder derfor, at sidens format tilpasser sig til både tablets og smartphones, hvorfor man som bruger vil opleve en brugeroplevelse der er i top, uanset hvorfra man besøger siden.

Hos Advertime laver vi din responsive hjemmeside, så den både fremstår flot og yderst professionel, og ikke mindst sikrer vi, at din hjemmeside er funktionel. Det nytter ikke noget at have en rigtig flot hjemmeside, hvis den i praksis ikke virker efter hensigten, og ej heller virker gnidningsfrit på tværs af alle enheder. Samtidig spiller troværdigheds-aspektet også en stor rolle i den forbindelse.

Eftersom det forudsiges, at endnu flere brugere over de kommende år vil benytte en smartphone eller tablet til at besøge hjemmesider og online handel, lægger vi hos Advertime stor vægt på, at dit nye website kører hurtigt og tilpasser sig alle platforme og størrelser på de devices, som din målgruppe benytter.

Vi mener, at det er et must have at have en mobilvenlig hjemmeside, da det faktisk er et algoritme-krav fra Google (SEO), at hjemmesiden er nem at navigere rundt på, både fra en almindelig computer, tablet og mobile enheder.

Hvorfor vælge en hjemmeside i mobilvenligt design?

Du kender det måske. Du sidder og leder efter information på nettet, eller ønsker måske at købe et produkt fra din mobil, men må give op, fordi hjemmesiden ikke er tilpasset mobiler og tablets. Eller måske gør webdesignet, at det er umuligt at aflæse al tekst og grafik på siden, hvis du besøger hjemmesiden fra din telefon eller Ipad.

Derudover kan vi heller ikke komme uden om, at smartphones og tablets fortsat bliver brugt oftere og oftere til online handel. Eksempelvis bruger en stadigt større del af danskerne deres tablet eller smartphone til at surfe på internettet, frem for at sidde med deres bærbar eller stationær computer.

Derfor er det yderst vigtigt, at du og din virksomhed får udviklet en responsiv hjemmeside, som tilpasser sig alle skærmstørrelser. Brugeroplevelsen er nemlig helt afgørende anno 2019, og det ville være ærgerligt, hvis du gik glip af en kunde pga. din hjemmesides design.

Heldigvis er du landet det helt rigtige sted, hvor Advertime står klar til at hjælpe dig med at udvikle det mest optimale web- og hjemmeside-design til dit og dine kunders behov.

Vi skræddersyer løsninger inden for web- og hjemmeside-design, så det passer netop til din virksomheds behov. Advertime lytter ærligt til, hvad du siger, og samtidig er vi eksperter i at se tingene fra brugernes side af. På den måde kan vi i fællesskab skabe det mest optimale hjemmeside- og webdesign for dig og din virksomhed.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Prisen på en ny hjemmeside afhænger af dit udgangspunkt, og ikke mindst dine ønsker og behov. Mangler du hjælp til et mindre projekt med dit hjemmeside- og webdesign er prisen naturligvis lavere, end hvis du står over for den helt store transformering af hjemmesiden.

Hos Advertime laver vi nemlig skræddersyede løsninger af dit hjemmeside- og webdesign, der passer til netop dig og din virksomhed – og endda til konkurrencedygtige priser.

Vi indgår i en tæt relation, og følger dig hele vejen igennem fra idé til udførsel. På den måde får du en personlig og professionel rådgivning og marketingshjælp uden misforståelser, der deslige er effektiv og gør en stor forskel for din virksomhed.

question-mark

Skal vi tage en uforpligtende snak?

© 2017- 2020 Advertime - Alle rettigheder forbeholdes.