Videoproduktion

Videoproduktion og markedsføring samlet i ét

I en travl hverdag med en masse informationer og kamp om opmærksom i informationssamfundet, er videoindhold effektivt og nemt fordøjeligt. Dine brugere tager derfor nemmere dit budskab ind på kortere tid, og er en effektiv måde, hvor du kan adskille dig på de sociale medier i newsfeedet.

Med videoindhold indfanger du og fastholder dine brugeres opmærksomhed, hvilket samtidig gør, at de også er tilbøjelige til at blive længere på din hjemmeside.

Samtidig er videoannoncering også oplagt til dig, der ønsker en høj brugeraktivitet på de sociale medier. Videomarkedsføring er det nye indhold, og er en helt central og populær trend inden for digital markedsføring.

Og det er det med god grund: Videoproduktion i forbindelse med markedsføring er fremadsigtet og effektivt hjælpemiddel, der øger brugerens engagement

Advertime

Få succes med videoannoncering

Når du køber videoproduktion hos Advertime, får du også fuld markedsføring med i pakken. Det betyder, at vi altid følger projektet helt til dørs, så vi sikrer, at du får mest mulig succes med videoannoncering.

Dermed undgår du at stå i en ærgerlig situation, hvor du har en rigtig god video, men ikke opnår fuld gennemslagskraft på de sociale medier, fordi noget i markedsføringen glipper.

Hos Advertime er vi med dig hele vejen fra den første spæde idé til eksekvering. Du får derfor naturligvis en lækker og effektiv reklamevideo, men fordelen er også, at den kommer ud og bliver set gennem markedsføring.

Som kunde vælger du naturligvis selv, hvor videoen skal publiceres – ligesom vi også meget gerne rådgiver dig inden for dette, hvis du er i tvivl.

Vi samarbejder med Dansk Reklamevideo ApS

Et samarbejde mellem Advertime og Dansk Reklamevideo

Hos Advertime kan vi tilbyde dig denne fulde løsning med videoproduktion og markedsføring, fordi vi har et professionelt samarbejde med Dansk Reklamevideo. Dansk Reklamevideo er eksperter inden for produktion af reklamevideoer. De er altid udstyret med opdateret viden om videomarkedets viden, virkemidler og tendenser, ligesom de er ajour med de nyeste kurser inden for videoproduktion.

“Men hvordan foregår samarbejdet i praksis?”, tænker du måske. Sammen finder vi i fællesskab ud af, hvad der skal ske og hvad og hvordan der skal filmes. Du og din virksomhed kommer med jeres idéer og inputs, hvor vi supplerer med vores inputs og idéer ud fra vores professionelle erfaring.

Derefter foregår det rent praktisk ved, Dansk Reklamevideo filmer, mens Advertime sørger for, at videoen bliver publiceret de rigtige steder og budskaber når frem til de rette modtagere.

Samtidig er det vigtigt for os at understrege, at vi selvfølgelig indsamler de nødvendige og lovmæssige tilladelser til at filme. Dette skal du derfor ikke bekymre dig om, du får det hele med i pakken hos os.

3 gode grunde til at vælge videomarkedsføring

Less is more

Med video fremfører du et budskab på kort tid – Brugerne er utålmodige og travle, og med videoproduktion kan du ramme plet på kort tid.

Opnå større synlighed

Video skaber engagement – Langt flere er tilbøjelige til at interagere med dit opslag, når det er en video. Jo flere der interagerer med dit opslag, desto længere ud rækker opslaget. Det betyder i sidste ende kan skabet større trafik til din hjemmeside.

Storrytelling sælger

Videoformatet vækker reaktioner – Videoproduktion- og markedsføring er en oplagt platform til at vække følelser, hvor man med storytelling kan fremføre historier, kunden husker. Det handler om at skabe et behov, eller være tilstede i kundens bevidsthed når behovet opstår.

Vi tilbyder 3 videopakker

Hos Advertime tilbyder vi 3 forskellige videopakker.

Den hurtige

Denne hurtige er vores mindste pakke, og er til dig der ønsker en formidle ét bestemt budskab ud. Videolængde: 30-45 sekunder.

Pakken indeholder:

 • Ideoplæg og pitch
 • Optagelser, lys og lyd
 • 1st redigering
 • Aflevering til kunde

Markedsføring af reklamevideoen kan være på egen hjemmeside, Facebook- & LinkedIn annoncernig, Youtube, samt nyhedsbreve m.m.

Den planlagte

Den planlagte er vores mellemste pakke, og er til dig der ønsker at visualisere samt fortælle lidt mere en ét enkelt budskab. Videolængde: 45-90 sekunder.

Pakken indeholder:

 • Opstartsmøde
 • Ideoplæg og pitch
 • Optagelser, lys og lyd
 • 1st redigering
 • Kunde evaluering og rettelser
 • Aflevering til kunde

Markedsføring af reklamevideoenvil kan være på egen hjemmeside, Facebook- & LinkedIn annoncernig, Youtube, samt nyhedsbreve m.m.

Den store

Denne pakke er vores største pakke, og er til dig der ønsker at vise samt promovere flere budskaber / produkter i én video. Videolængde: Op til 3 minutter.

Pakken indeholder:

 • Opstartsmøde
 • Ideoplæg og pitch
 • Tilrettelæggelse
 • Optagelser, lys og lyd
 • 1st redigering
 • Kunde evaluering og rettelser
 • 2nd redigering
 • Aflevering til kunde

Markedsføring af reklamevideoenvil kan være på egen hjemmeside, Facebook- & LinkedIn annoncernig, Youtube, samt nyhedsbreve m.m.

Vi laver også Droneoptagelser

Droneoptagelser giver en unik mulighed for at se alt ovenfra og fra nye vinkler. Bl.a. er droneoptagelser oplagte, hvis du ønsker at vise naturomgivelser, bygninger frem, byggerier og begivenheder og events frem fra oven. Droneoptagelser skaber en specielt og anderledes stemning, og kan være en oplagt måde at skille sig ud på i de sociale mediers newsfeed.

Vi tilbyder i samarbejde med DroneFilmFyn ApS droneoptagelser i både byen og på landet. Vi vil meget gerne understrege, at vi naturligvis tager kontakten til de forskellige myndigheder mht. tilladelser, idet der særligt i byen kræves en speciel tilladelse for at flyve med droner. Det står vi for at indsamle og vil derfor altid være på plads, inden vi går i gang med droneoptagelserne.

Facebook Livestreaming

Her har vi hos Advertime det rigtige professionelle udstyr til at sende live med, så du sikrer den korrekte og professionelle opsætning og fremførsel, der skaber en succes med projektet. Vi kobler her en computer til, og hjælper til med alle de vigtige aspekter inden for liveopsætningen.

Livestreaming kan være en rigtig god idé, hvis du har et event eller happening. Det fanger brugerens opmærksomhed og kan være enormt stemningsskabende.

Advertime

Skal vi hjælpe dig i gang med Videoproduktion?