Hjemmeside

Er en hjemmeside en klog investering?

Når en kunde besøger en hjemmeside første gang, kan de lynhurtigt afkode, om det er en virksomhed, de har lyst til at handle med. Din hjemmeside er derfor din virksomheds fundament online, og hvorfor ikke skabe de bedste forudsætninger for dig og din virksomhed for at få succes online?

Det gør du med et godt og funktionelt hjemmeside- og webdesign. Så selvom en optimering af din hjemmeside koster et vist beløb, er det en valuta, der kun bliver mere værd.

Hos Advertime er vi eksperter i, hvordan farver, grafik, billeder og skrifttyper kan bruges til at lave et indbydende og brugervenligt webdesign. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, samtidig med vi ser det fra brugeren og kundens side af. På den måde sikrer vi, at dit nye og optimerede webdesign afspejler din virksomhed, og samtidig skaber vi de bedste forudsætninger for, at du får medvind i den online handelsverden.

Din hjemmeside er dit online visitkort

Vælger du en hjemmeside fra Advertime, får du en strategisk velopbygget hjemmeside, der matcher dine værdier og behov og som får dine besøgende til at føle sig trygge, når de skal lægge deres penge hos dig.

Hvorfor vælge Advertime til udvikling af ny hjemmeside?

Marketing

Med udgangspunkt i din virksomhed, branche og produkter, udarbejder vi din nye hjemmeside som matcher til din målgruppe. Vi har derfor en brugerorienteret tilgang, der taler direkte til dem, du ønsker at ramme.

Tekstforfatning

Hos Advertime skaber vi en troværdig hjemmeside med professionelle, skarpe og læsevenlige tekster, som taler direkte til din målgruppe. Vi sikrer, at dine tekster og hjemmeside har en god struktur, så brugerne nemt finder det, de søger.

Advertime

Mobilvenligt design

Med et responsivt design er din hjemmeside flot og funktionel, uanset hvilken enhed, dine potentielle kunder besøger din side fra. Vi sikrer, at din hjemmesides design virker i praksis, og indbyder til handling fra dine brugeres besøg.

Support

Vores vedligeholdelse og support dækker alt arbejde på din hjemmeside. På den måde udnytter du din tid mest effektivt, idet det giver dig tid til andre vigtige ting i din virksomhed – mens vi gør det, vi er specialiserede i.

Hvad vil det sige, at en hjemmeside er responsiv?

Eksempel på hjemmeside

En responsiv hjemmeside er en side, der også er designet til besøg fra smartphones og tablets, frem for at hjemmesiden kun virker og ser godt ud fra en computer. Det betyder derfor, at sidens format tilpasser sig til både tablets og smartphones, hvorfor man som bruger vil opleve en brugeroplevelse der er i top, uanset hvorfra man besøger siden.

Hos Advertime laver vi din responsive hjemmeside, så den både fremstår flot og yderst professionel, og ikke mindst sikrer vi, at din hjemmeside er funktionel. Det nytter ikke noget at have en rigtig flot hjemmeside, hvis den i praksis ikke virker efter hensigten, og ej heller virker gnidningsfrit på tværs af alle enheder. Samtidig spiller troværdigheds-aspektet også en stor rolle i den forbindelse.

Eftersom det forudsiges, at endnu flere brugere over de kommende år vil benytte en smartphone eller tablet til at besøge hjemmesider og online handel, lægger vi hos Advertime stor vægt på, at dit nye website kører hurtigt og tilpasser sig alle platforme og størrelser på de devices, som din målgruppe benytter.

Seneste hjemmeside projekter

Skal vi tage en uforpligtende snak?