Foto & Videoproduktion

Foto, videoproduktion og markedsføring i ét

Når du køber videoproduktion hos Advertime, får du også fuld markedsføring med i pakken.
Det betyder, at vi altid følger projektet helt til dørs, så vi sikrer, at du får mest mulig succes med videoannoncering.

Idalund Design

Idalund Design Showroom

Idalund Design er en fast kunde hos Advertime siden 2018. Virksomheden var på kanten til at opgive sine produkter, efter adskillige strategier. Med Advertimes hjælp er Idalund Design i dag markedsledere i branchen med en fast årlig omsætning på flere millioner kroner. 

Krudthuset Svendborg

Krudthuset Svendborg er en fast kunde hos Advertime siden 2019. Et tæt samarbejde med fokus på digitalisering. I dag er Krudthuset Svendborg et af de populære destinationer når der skal handles fyrværkeri til store og små. Advertime har ligeledes udviklet virksomhedens nuværende e-shop.

MyCoffee.dk

MyCoffee.dk er en fast samarbejdspartner siden 2021. Hos MyCoffee løber du som kunde aldrig tør for lækre økologiske kaffekapsler. For at efterleve den høje standard, har Advertime produceret adskillige professionelle reklamevideoer til både website og Facebook.

Phigo Fine Luxury

Phigo er et af Danmarks førende modehuse beliggende i hjertet af Svendborg. Advertime har i forbindelse med det årlige catwalk-show, leveret et fuld professionelt LIVE-stream setup. Hele showet blev streamet direkte på Phigo’s officielle Facebook-side.

Hvorfor Foto & videoproduktion?

I en travl hverdag med en masse informationer og kamp om opmærksom i informationssamfundet, er videoindhold effektivt og nemt fordøjeligt. Dine brugere tager derfor nemmere dit budskab ind på kortere tid, og er en effektiv måde, hvor du kan adskille dig på de sociale medier i newsfeedet.

Med videoindhold indfanger du og fastholder dine brugeres opmærksomhed, hvilket samtidig gør, at de også er tilbøjelige til at blive længere på din hjemmeside.

Samtidig er videoannoncering også oplagt til dig, der ønsker en høj brugeraktivitet på de sociale medier. Videomarkedsføring er det nye indhold, og er en helt central og populær trend inden for digital markedsføring.

Og det er det med god grund: Videoproduktion i forbindelse med markedsføring er fremadsigtet og effektivt hjælpemiddel, der øger brugerens engagement.

Få succes med videoannoncering

Når du køber videoproduktion hos Advertime, får du også fuld markedsføring med i pakken. Det betyder, at vi altid følger projektet helt til dørs, så vi sikrer, at du får mest mulig succes med videoannoncering.

Dermed undgår du at stå i en ærgerlig situation, hvor du har en rigtig god video, men ikke opnår fuld gennemslagskraft på de sociale medier, fordi noget i markedsføringen glipper.

Hos Advertime er vi med dig hele vejen fra den første spæde idé til eksekvering. Du får derfor naturligvis en lækker og effektiv reklamevideo, men fordelen er også, at den kommer ud og bliver set gennem markedsføring.

Som kunde vælger du naturligvis selv, hvor videoen skal publiceres – ligesom vi også meget gerne rådgiver dig inden for dette, hvis du er i tvivl.

Har du spørgsmål?

Advertime har i samarbejde med partnere stor erfaring med Foto & Videoproduktion – Lad os mødes over en kop kaffe og drøfte dine muligheder.

Få en gratis SEO rapport direkte i din indbakke

Test dit website og få forslag til din søgemaskineoptimering.
Du modtager rapporten inden for 24 timer.