Advertime logo

Facebook annoncering

Skriv direkte til din målgruppe

Hvorfor bruge utallige af markedsføringskroner på den forkerte målgruppe? Med hjælp fra Advertime, er du sikret professionel opsætning og fuld valuta for dine penge når du skal annoncere på Facebook

Kontorcirklen
Onehouse
Netværk Fyn Logo
Lille valbygaard

Det største og mest brugte sociale medie

Hvis du bruger Facebook aktivt i din markedsføring, så er annoncering på Facebook ikke kun en god ide, men en nødvendighed for at nå ud til din målgruppe og opnå dine mål.

Vi skaber tilliden for dig

For at opnå succesfulde annoncer og opslag på Facebook, er det vigtigt, at både tekst, billeder og videoer er i høj kvalitet. Det gælder om at få Facebook-brugerne til at stoppe op, huske og overbevises af dit budskab.

Vi sørger for at din målgruppe ser dig

Vi hjælper dig med at introducere dine produkter og tjenester til potentielle kunder, så de ved, at din virksomhed findes, og hvor det kan købes.

Synligheden er derfor altafgørende på Facebook sammen med et velorganiseret kvalitetsindhold, der er strategisk planlagt ud fra at vække både nysgerrighed og genklang i hukommelsen blandt brugerne.

Vi er specialister i annoncering

Facebook er gode til at indsamle oplysninger om deres brugere, hvilket giver dig muligheden for at tilrettelægge og målrette dine annoncer til bestemte personer eller områder.

Med Advertimes hjælp sikrer du dig, at dine Facebook annoncer er personlige, vedkommende og målrettede til netop din målgruppe. Samtidig sørger vi for, at dine data analyseres korrekt, ligesom vi løbende evaluerer indsatserne, så du får mest valuta for dine markedsføringskroner.

Har du spørgsmål?

Vi har stor erfaring med Facebook annoncering – Lad os mødes over en kop kaffe og drøfte dine muligheder.

Få en gratis SEO rapport direkte i din indbakke

Test dit website og få forslag til din søgemaskineoptimering.
Du modtager rapporten inden for 24 timer.

Navigation