Om os

Ansigterne bag Advertime

Advertime er et lille, men stærkt lokalt svendborgensisk marketing-firma, der har eksisteret siden 2017. Med en høj faglighed, nysgerrighed og en lyttende tilgang, hjælper vi små og mellemstore virksomheder, der ønsker at placere sig stærkt på den digitale front.

Emil Bakic

Emil Bakic

Indehaver & Projektansvarlig

Emil er specialist i at skabe success for virksomheder ved brug af søgemaskine-taktikker og sociale medier. Emil har tidligere hjulpet mindre danske virksomheder, op på markedsledende niveau.

Kathrine Haar

Marketingkoordinator & Support

Kathrine har skarpe kompetencer indenfor koordinering, digital markedsføring og er samtidig en haj til at eksekvere på kunders ønsker og krav. Kathrine er nyeste kvinde i stablen.

Eol Bakic

Erol Bakic

Webudvikling & Grafik

Erol er virksomhedens udvikler og designer, der forener teknisk ekspertise med kreativt flair for at levere skræddersyede løsninger i høj kvalitet.

Claus Nicolajsen

Claus Nicolajsen

Foto & Film Producer

Claus fra Nikolajsen Foto & Film, er en trofast samarbejdspartner siden 2017. Claus er meget dygtig til både foto og videoproduktion.

Flemming Jørgensen

Film & Livestream Producer
 

Flemming fra Dansk Reklamevideo har været en trofast samarbejdspartner siden 2017. Han er ekspert i videoproduktion og livestreaming på sociale medier.

Prikker

Vi elsker Sydfyn

Vi brænder for at gøre en synlig forskel for de lokale virksomheder i det sydfynske. Vi ønsker at styrke virksomhedernes digitale synlighed, øge konkurrenceevnen, og i sidste ende skabe de bedste forudsætninger og grundlag for, at nye kunder stiger ombord på dine sociale medier og digitale platforme.

Vi er kreative og med på noderne – vi sørger hver dag for at holde os ajour med nyeste viden så du som kunde får det bedste ud af dine markedsføringskroner.

Vi mener i Advertime, at succesfuld markedsføring skal være for alle. Dit markedsføring budget skal derfor ikke stå i vejen for din digitale styrke, for hos Advertime får du digital markedsføring til markedets skarpeste pris. Derudover er der naturligvis ingen skjulte gebyrer, ingen uforudsete udgifter eller bindingsperioder.

Ærlig rådgivning

Hos Advertime er vi hudløs ærlige med vores rådgivning. Vi er din loyale marketing partner – en marketing partner som du kan betro dig til. Alt i et tempo som er overskueligt for dig, både fagligt og økonomisk.

Du vil fra første dag fornemme, at vi snakker i et sprog alle kan forstå, også dig som måske er nybegynder. Du har måske en begrænset viden indenfor digital markedsføring, hvorfor vi fjerner samtlige fagord, så du forstår processen, og de titlag der udføres.

Vi arbejder hårdt på at give vores kunder den allerbedste service og det bedste produkt. Det gør vi ved at skræddersy markedsføringen, til hver enkel kundes ønsker og behov. Du kan desuden forvente en service ud over det sædvanlige. Vi er altid til at træffe, især når det gælder – også efter arbejdstid.

Få en gratis SEO rapport direkte i din indbakke

Test dit website og få forslag til din søgemaskineoptimering.
Du modtager rapporten inden for 24 timer.