SEO / GOOGLE

Gør det nemt for dine kunder at finde dig

Onpage SEO

Vi skruer på de rigtige parametre, så du er synlig i søgeresutlaterne. Grundet vores mange års erfaring, ved vi præcis hvad der skal til.

Teknisk SEO

Vi optimerer de tekniske elementer på dit website så din hjemmeside performer – vi følger Googles egne foreskrifter.

Lokal SEO

Vi sørger for at du er synlig i dit lokale område. Særlig vigtigt for butikker, restauranter og liberalt erhverv.

Hvad er SEO?

Kært barn har mange navne, og sådan er det også med SEO. SEO står for det engelske udtrykSearch Engine Optimization‘, og man kender det også på dansk somsøgemaskineoptimering‘. Søgemaskineoptimering er et overordnet begreb for alle de elementer, der ligger bag reguleringen og optimeringen af en hjemmeside for at forbedre dens placering i søgeresultaterne på Google (dvs. alle de resultater, der ikke er betalingsannoncer).

Når vi hos Advertime taler om succes online med SEO, betyder det, at din hjemmeside er synlig og i top på Google og ikke mindst at du genererer trafik til din hjemmeside, der skaber salg.

Hvorfor er SEO relevant?

I 2022 vil søgemaskineoptimering være endnu mere vigtigt, end det er i dag. Dette skyldes, at stadig flere mennesker vil bruge søgemaskiner til at finde information om virksomheder og produkter.

Hvis virksomheden ikke er søgemaskineoptimeret, vil den have svært ved at konkurrere med andre virksomheder. Søgemaskineoptimering vil hjælpe virksomheden med at få højere placeringer i søgemaskinerne, hvilket vil øge trafikken til virksomhedens hjemmeside. Dette vil igen føre til flere kunder og øget salg.

Lad os arbejde sammen

Vi går meget op i, at du føler dig tryg under hele forløbet. Derfor er forventninger og generel afstemning en stor del af intromødet.

+45 27 62 67 30

eller skriv til os på mail eb@advertime.dk

Design
Advertime-Danmark-Gif

Google My Business

Du kender det formentlig: Du søger efter en lokal ydelse på Google og der dukker en masse søgeresultater op med henvisninger til virksomheder. Lad os sikre at din profil bliver fundet og samtidig skinner i gennem.

Lokale søgninger

Det er helt afgørende for din forretning, at du ligger højt på de lokale søgninger. For jo højere placeringer, jo mere trafik genererer du. Ved at ligge højt på disse søgninger, vil du få fat i kunder, som søger meget målrettet efter den ydelse som du leverer, og ønsker den i lige netop dit lokalområde. Med vores hjælp sørger vi for, at din virksomhed er synlig og let tilgængelig når din målgruppe søger efter dine produkter i dit geografiske område.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tilbyder gerne en uforpligtende snak. 

Få en gratis SEO rapport direkte i din indbakke

Test dit website og få forslag til din søgemaskineoptimering.
Du modtager rapporten inden for 24 timer.

Cookie & Privatlivspolitik

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs vores privatlivspolitik her.