Søgemaskineoptimering

Brug for hjælp til SEO?

SEO er en forkortelse for søgemaskineoptimering og er et markedsføringsredskab, der er meget svært at komme uden om, hvis du ønsker succes online. Når vi i Advertime taler om succes online med søgemaskineoptimering betyder det, at din hjemmeside er synlig og i top på Google – og ikke mindst, at du får genereret trafik til din hjemmeside der skaber salg.

For at du kan vurdere om søgemaskineoptimering er noget, du ønsker Advertimes hjælp til, vil vi derfor i de kommende tekstafsnit gå i dybden med hvad søgemaskineoptimering er, og hvorfor det kan være relevant for din virksomhed.

Hvad er SEO?

Kært barn har mange navne, og det har SEO også. SEO er en forkortelse for det engelske ‘Search Engine Optimization’, og kendes også på dansk som ‘søgemaskineoptimering’.

Søgemaskineoptimering er en overordnet betegnelse for alle elementerne der ligger bag, når en hjemmeside reguleres og optimeres, så hjemmesiden opnår bedre placeringer i søgeresultater på Google (dvs. alle de resultater, som ikke er betalingsannoncer).

Og hvorfor er det så vigtigt at komme til tops på Google?

Jo flere der finder dig på Google, desto større er din mulighed for at øge dit salg. Jo bedre du og din virksomhed ligger placeret på Google, jo mere sandsynligt er det også, at potentielle kunder klikker ind på din hjemmeside før andres.

I Danmark arbejder vi primært med at opnå gode søgeresultater på Google, fordi det er den søgemaskine, hvor de danske brugere er, og som de suverænt bruger.

søgemaskineoptimering

Lokal SEO

Har du en lokal virksomhed? Så er lokal SEO relevant for dig.
Du kender det formentlig: Du søger efter en lokal ydelse på Google og der dukker en masse søgeresultater op med henvisninger til virksomheder. Søger du eksempelvis på en branche eller et erhverv eventuelt i kombination med en geografisk lokation, vil du typisk få et søgeresultat, der inkluderer hjemmesider der er specifikke for dit lokalområde.

Det er derfor helt afgørende for din lokale forretning, at du ligger højt oppe på de lokale søgninger. For jo højere du ligger hos Google på de lokale søgninger, jo mere trafik får du til din hjemmeside. Ved at ligge højt på disse søgninger, vil du få fat i kunder, som søger meget målrettet efter den ydelse som du leverer, og ønsker den i lige netop dit lokalområde. Med vores hjælp sørger vi for, at din virksomhed er synlig og let tilgængelig når din målgruppe søger efter dine produkter i dit lokalområde

søgemaskineoptimering

Hvorfor er SEO relevant?

Når vi i Advertime arbejder med SEO, arbejder vi bl.a. med at tilpasse din tekst og hjemmeside med de rigtige ord, nøgleord og vendinger, således man giver søgemaskiner som Google så mange informationer som muligt om teksten.

På den måde kan maskinen derefter lettere parre potentielle kunders Google-søgninger med teksterne fra din hjemmeside. I sidste ende betyder det, at din placering på Google ryger højere op end hidtil, idet vi med SEO skaber en masse organisk trafik.

I Advertime hjælper vi dig derfor med at SEO-optimere din hjemmeside, så din hjemmeside og dertilhørende tekster er tilpasset dét, dine kunder og målgruppe søger på. På samme måde tilpasser vi din hjemmesides indhold, så den er modtagerorienteret og relevant for både nye og allerede eksisterende kunder.

Sådan optimerer vi din Google placering

1

SEO-strategi

Ud fra dine ønsker og behov kombineret med vores SEO-ekspertise, former vi i Advertime din nye SEO-strategi, der bl.a. sikrer dig, at din hjemmeside bliver synlig for din målgruppe på Google.

2

Udvælge søgeord

Med vores søgeordsværktøjer og solide erfaring sikrer vi dig, at vi finder og anvender de mest effektive og optimale søgeord og keywords inden for din branche, målgruppe, produkter og services.

google
3

Tekstoptimering

Advertime hjælper dig med at udforme unikke og overbevisende tekster til din hjemmeside, som falder i god jord hos både kunder og Google.

4

Linkbuilding

Googles søgemaskine opfatter links som en anbefaling, og opfanger derfor links som et positivt signal. Vi hjælper dig med at skaffe relevante links til dit site.

Skal vi tage en uforpligtende snak?