Cases & Udtalelser

Udvalgte brands vi hjælper med at løfte

Åbent samarbejde, en skefuld strategi, nytænkning og nysgerrighed, kombineret med en personlig og tæt rådgivning til konkurrencedygtige priser. Det er Advertimes opskrift, når vi løser en forskelligartet vifte af små og store opgaver inden for marketing.

Tv2

TV2 Vejret

Med stor glæde og hænderne højt til vejrs, kunne Advertime i 2019 offentliggøre et samarbejde med TV2 Vejret. Projektet var et skræddersyet website hvor besøgende kan følge vejrbilen og samtidig se diverse vejrinformationer. 

Besøg vejrbilen.dk

Det Grønne Køkken

Det Grønne Køkken - TTA

I 2019 kom Advertime i grønne omgivelser og indgik et samarbejde med Det Grønne Køkken – Thai Take Away. Vi fik etableret en digital strategi til sociale medier og ligeledes supporteret med professionelle madfotos.

Besøg detgrønnekøkken.dk

Svendborg Kommune logo

Svendborg Kommune

Svendborg Erhvervsråd formidler til det lokale erhvervsliv kommunale overvejelser og beslutninger af betydning for den lokale erhvervsudvikling. I slutningen af 2021, blev Advertime kontaktet med et ønske om en hjemmeside. 

Besøg svendborgerhvervsraad.dk

Det siger kunderne..

Vi er en virksomhed, der går ekstra milen for at sikre høj kundetilfredshed. Ved første møde vil du opleve en service, der er ud over det sædvanlige.

Vi lægger ikke fingrene imellem, og det er heller ikke vores intention så du kan altid regne med at få værdi for pengene, når du samarbejder med os.

Gitte Nothlev
Gitte NothlevLille Valbygaard Skole- & Opholdssted
Læs mere

Jeg arbejder som psykolog på et opholdssted på Sjælland og stedet trænger til nyt design og opgradering af hjemmesiden.

Emil formår med sin høje faglig indsigt, rolige og behagelige personlighed allerede ved første møde at hjælpe os på sporet af vores behov.Jeg har gennem flere år samarbejdet med Emil, han er super dygtig og får de bedste anbefalinger herfra.

Tak Emil!

Per Nykjær Jensen
Per Nykjær JensenEUMT Techcross Scandinavia
Læs mere

Advertime is the most efficient webdesigner we have ever used! They took our ideas and turned them into a very professional website in a very smooth process.

We have especially appreciated that Advertime have understood our ideas and what we want to show to our clients. Now we have a modern website with all the features required, and which we can actively use in our marketing process.
Lars Bybjerg
Lars BybjergRadioSparx Scandinavia ApS
Læs mere

Inspirator og kreativ proces. I forbindelse med udvikling af nyt grafisk layout til brochurer og web, har Advertime udvist super gode kreative egenskaber til stor hjælp for processen.

Advertime overholder aftaler og deadlines, helt perfekt. Vi er meget glade for samarbejdet og kan trykt give Advertime vores bedste anbefalinger.

Tidligere
Næste

Fantastisk samarbejde

Hør hvad filminstruktør Jesper Troelstrup har at sige om samarbejdet med Advertime vedr. ny hjemmeside.

+45 27 62 67 30

eller skriv til os på mail eb@advertime.dk

Få en gratis SEO rapport direkte i din indbakke

Test dit website og få forslag til din søgemaskineoptimering.
Du modtager rapporten inden for 24 timer.